13 Mar
13Mar

Hızlı okuma kursu fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Fiyatlar, kursun süresine, kursun verildiği yerin konumuna, kursun içeriğine ve eğitmenin deneyimine bağlı olarak değişebilir.

Bazı hızlı okuma kursları birkaç saat sürebilirken, diğerleri birkaç hafta veya aylık bir süre boyunca devam edebilir. Bazı kurslar birebir öğretim şeklinde verilirken, diğerleri online olarak sunulabilir. Bütün bu faktörler fiyatı etkileyebilir. Kurs tercih ederken kendi okuma ihtiyaçlarınızı ve  yaşam akışınızı göz önünde bulundurmanız doğru sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.

Genellikle hızlı okuma kursları fiyatları 2500 TL ila 6500 TL arasında değişebilir. Ancak bazı online kurslar daha uygun fiyatlı olabilir. Fiyatlar hakkında daha kesin bilgi edinmek için araştırma yaparak kursların web sitelerini ziyaret edebilir veya kurs sağlayıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, bazı kursların öğrencilere ve öğretmenlere indirimli fiyatlar sunduğunu unutmayın.

Okutan Akademi olarak hizmet kalitemizden ödün vermeden maksimum hizmet minumum fiyat politikamızı kuruluşumuzdan itibaren sürdürdük.

Hızlı okuma kursu fiyatlarımız;

Online canlı grup derslerinde 3500 TL

Şubelerimizdeki  grup derslerinde 4500 TL

Ayrıca programın bire bir özel ders olması durumunda 7500 TL dir.

Ayrıca kardeş kayıtlarında, 3 ve daha fazla toplu kayıtlarda, şehit ve gazi çocuklarına, öğretmen çocuklarına %10 indirimli fiyat uygulanır.

Ödemler kursa başladıktan sonraki gün ibana tek ödeme veya bütün kredi kartlarına 3 taksit şeklinde tahsil edilir.

Yorumlar
* Bu e-posta internet sitesinde yayınlanmayacaktır.